Rakennussiivous
Helsinki, Vantaa, Espoo ja Uusimaa

Ymmärrys rakennustyömaista on meille tärkeää. Sen tuoma laatu erottaa meidät muista. Useimmat siivousyritykset vaan “siivoilevat”. Me teemme työtä suurella sydämellä.

5-tahtea

"Ilomme on ollut tehdä yhteistyötä Raksatyttöjen kanssa jo viidellä projektillamme loppusiivouksien merkeissä.

Työt ovat hoituneet kohteillamme hyvällä otteella sekä ammattitaidolla. Olemme pystyneet tarjoamaan näin ollen asiakkaillemme hyvän ja viimeistellyn tuotteen heti valmiina käyttöön eli meidän tapauksessa muuttovalmiin ihanan kodin ilman pelkoa, että ensimmäisenä uuteen kotiin tarvitsee moppi kädessä suunnata. Voimme antaa vahvan suosituksen Lillelle sekä tytöille ja tulemme jatkamaan yhteistyötä myös tulevaisuuden kohteissamme"

-Sami Sjöroos, Vastaava työnjohtaja

Raksatytot-tyontekija-2

Onko sinulle tärkeää että työmaasi on puhdas jälkeesi?

Meiltä saat käyttöösi vuosien varrella kerääntyneen kattavan kokemuksen ja näkemyksen tilan tehokkaaseen siivoamiseen. Rakentamisen aikainen siivous tehdään tiimeinä ja tuomme työmaallesi hyvää tekemisen meininkiä!

5-tahtea

"Toimitte erittäin joustavasti, joustavin aikatauluin ja myös ymmärtäen, että työmaalla tilanteet voivat olla äkistikin muuttuvia. Työnlaatua on kehuttu. Myös kaikki sovitut aikataulut on puoleltanne pitäneet ja muutoksista on aina tiedotettu urakoitsijaa hyvissä ajoin."

-Juuso Juutilainen, Rakmaster Oy

Työmaapäällikkö tai -vastaava!

Ennen kuin luet eteenpäin, niin muutama kysymys:

t

Paljonko sinulle maksaa ammattimiehen käyttö rakennussiivoukseen?

t

Kuinka paljon se venyttää aikataulujasi?

t

Säästätkö siis oikeasti kun ammattimiehet “siivoilevat”?

Purkutyön aikainen rakennussiivous ja sen tuomat edut:

Valitsemalla kunnon meidät siivoamaan työmaallesi vähennät pölyä ja henkilökuntasikin voi paremmin.

Purku- ja jälleenrakennustyön tuottamat pölyt aiheuttavat usein terveys- ja viihtyvyyshaittoja niin rakennustyöntekijöille kuin rakennusten käyttäjille työmaan valmistuttuakin.

Rakennusmiesten tekemä siivousjälki on usein keskinkertaista, ellei jopa huonoa. Purkutyön tarkistaminenkin on helpompaa tehdä kun tila on kunnolla siivottu.

Säännöllisen siivouksen ja osastoinnin avulla estetään myös pölyn leviäminen likaisilta alueilta muihin tiloihin. Purkupöly aiheuttaa projektillesi huomattavia lisäkustannuksia levitessään muihin rakennuksen osiin.

Rakennustyön aikainen siivous ja sen tuomat edut

Siivoamme jotta miehesi voivat tehdä töitä esteittä ja keskittyä ydinosaamiseensa!

Siisti työmaa vaikuttaa työturvallisuuteen, viihtyvyyteen ja helpottaa myös työn tekemistä. Ennenkaikkea siivous nopeuttaa työtä kun ammattimiehet ei “siivoile” vaan tekevät sitä mihin heidät on palkattu, työmaan edistämiseen aikataulussa.

Työtehon parannusta on odotettavissa kun työvaiheet ei jää kesken ja jopa tehdään loppuun että siivooja pääsee hommiin. Jos työmiehesi tekee perus 7-15 päivää niin usein alkaa “siivoileminen” klo 13.30. Voisiko työmaa edetä tunnin pidempään päivässä?

Työmaatoimistot, sosiaalitilat ja niiden siivouksen tuomat edut

Olemme nähneet matkan varrella monenmoista työmaakoppia.

Kun työmaakoppisi eivät näytä sikalalta eikä WC puolalaiselta ravintolan käymälältä, niin työmiehetkin pitävät tiloista ja itsestäänkin paremmin huolta. Työntekijäsikin saavat tunteen, että heistä välitetään ja heitä arvostetaan.

Olemme havainneet ja saaneet kuulla asiakkailtamme, että näin miehetkin huolehtivat paremmin työvaatteistaan, varusteistaan ja työilmapiirikin on parempi. Ja hyvä työilmapiiri tunnetusti tuottaa parempia tuloksia ja parempaa työjälkeä.

Purkuloppu­siivous ja sen tuomat edut

Purkuloppusiivouksen avulla poistetaan rakentamisesta syntyneet pölyt ja epäpuhtaudet kunnolla, jotta jälleenrakentamiseen voidaan siirtyä suoraan eikä ensimmäiseksi aleta siivoamaan toisten jälkiä. Huonosti siivottu tila herättää närää niin työmiehissä kuin purkutyön tarkastajassakin. Lisäksi työmäärä loppusiivouksessakin pienenee.

Rakennustyömaan loppusiivous, onko hinta se kaikkein tärkein?

Rakennustyömaan loppusiivous on urakkasi viimeinen käyntikortti. Pahimmillaan on loppusiivous tekemättä tai huonosti tehty rakennusten loppusiivous pilaa hyvät työmaat helposti.

“Jos siivous on suoritettu puutteellisesti, ei ole merkitystä kuinka hyvin rakennusmiehesi ovat työnsä hoitaneet, asiakkaan huippukokemus jää saamatta. Ilman tätä kokemusta, asiakkaasta ei tule sinulle suosittelijaa.”

Monella loppusiivousta tekevällä siivousfirmalla tavoitteena on siivota rakennus käyttökuntoon. Tämä on mielestämme liian vähän. Loppusiivouksen tavoitteena on meillä saada sinun työsi vastaanottajalle aikaan WAU-efekti. Teemme työtämme suurella sydämellä.

Ota yhteyttä!

Raksatytot-Lille

Soita 050 3202202

tai lähetä sähköpostia:
lille@raksatytot.fi

Lille

Rakennussiivous Hinnasto – Rakennussiivous hinta – Loppusiivous hinta

Rakennuksen loppusiivous – hinta määräytyy käytettävän ajan mukaan. Käytössämme on oma kalusto Hintamme on tuntiperusteinen ja riippuu työn luonteesta.
Keskimääräisiä toteutuneita hintoja palveluistamme:

Rakennussiivous, Vantaa Loppusiivous,

50m2, 5h, 300€ Hinta, Alv0€, sisältää kilometrikorvauksen

Rakennussiivous, Helsinki, Loppusiivous

100m2, 6h, 500€ Hinta, Alv0€, sisältää kilometrikorvauksen

Rakennussiivous Espoo, Uudisrakennuksen Loppusiivous

150m2, 1060€, 10h, Hinta, Alv0€, sisältää kilometrikorvauksen

Rakennussiivous Kauniainen, Saneerauskohteen Loppusiivous

200m2, 1400€, 10h, Hinta, Alv0€, sisältää kilometrikorvauksen

Rakennussiivous Porvoo, Uudiskohteen Loppusiivous

1600€, 15h, Hinta, Alv0€, sisältää kilometrikorvauksen

Ota yhteyttä!

Raksatytot-Lille

Soita 050 3202202

tai lähetä sähköpostia:
lille@raksatytot.fi

Lille

Jokaisella työntekijällämme on:

  • Riittävä työkokemus
  • Kielitaito: Suomi, Viro, Englanti
  • Valttikortti
  • Työturvallisuuskortti
  • Ja tietenkin reipas ote työhön suurella sydämellä!

Pidämme työntekijöistämme hyvää huolta!

5-tahtea

"Työt ovat hoituneet kohteillamme hyvällä otteella sekä ammattitaidolla. Olemme pystyneet tarjoamaan näin ollen asiakkaillemme hyvän ja viimeistellyn tuotteen heti valmiina käyttöön"

-Sami Sjöroos, Vastaava työnjohtaja