Taloyhtiön porrassiivous ja vahaukset

Parhaimmillaan taloyhtiön siivouksen jälki on silloin kun asukkaat eivät valita tai edes huomaa siivoojaa tarvittavan. Porrassiivous kokemuksia on niin monta kuin on tilaajia ja toimittajiakin. Tällöin isännöitsija ja taloyhtiön hallituskin on tyytyväisempi.

Taloyhtion-porrassiivoukset-vahaukset

“Jätä siivous meidän huoleksemme, niin voit itse keskittyä siihen, mitä parhaiten osaat. Porraskäytävän siivous on tärkeää, se pitää myös kiinteistön muut tilat siistinä koska lika ei kantaudu joka puolelle – siksi siihen kannattaa panostaa.”,

Lille, Raksatyttöjen yrittäjä.

5-tahtea

"Ilomme on ollut tehdä yhteistyötä Raksatyttöjen kanssa jo viidellä projektillamme loppusiivouksien merkeissä.

Työt ovat hoituneet kohteillamme hyvällä otteella sekä ammattitaidolla. Olemme pystyneet tarjoamaan näin ollen asiakkaillemme hyvän ja viimeistellyn tuotteen heti valmiina käyttöön eli meidän tapauksessa muuttovalmiin ihanan kodin ilman pelkoa, että ensimmäisenä uuteen kotiin tarvitsee moppi kädessä suunnata. Voimme antaa vahvan suosituksen Lillelle sekä tytöille ja tulemme jatkamaan yhteistyötä myös tulevaisuuden kohteissamme"

-Sami Sjöroos, Vastaava työnjohtaja

Taloyhtiön porrassiivous

Porrassiivoukseen kannattaa panostaa, jotta asukkaat viihtyvät ja hygienia-asiat ovat kunnossa. Porrassiivous ohje tehdään yhdessä kohdevastaavan kanssa ja määritetään hinta. Asiakkaan toiveet otetaan määritystä tehdessä huomioon. Saat hyvin suunnitellun ja tehokkaan siivouksen joka pikemminkin säästää taloyhtiön varoja kuin luo kuluja.

Porraskäytävän vahaus ja peruspesu

Säännöllisesti puhdistettu ja vahattu lattia kestää pitkään. Vanhan vahan poisto ja porraskäytävän vahaus on tehtävä kunnon työkaluilla. Peruspesun ja vahauksen tehtävä on myös saada lattia kestämään pidempään Hyvin hoidettuna kiinteistö säilyttää arvonsa paremmin. Kun siivous suoritetaan ammattimaisesti ja säännöllisesti, asumismukavuus paranee ja asukkaatkin viihtyy.

Yleisten tilojen ylläpito- ja perussiivous

Myös taloyhtiön varastot, saunat ja muut yleiset tilat kannattaa siivota säännöllisesti. Tämä parantaa taloyhtiön yleisilmettä ja yleistä ilmapiiriä, kun on siistiä. Samoin tilat eivät niin usein vaadi remontointia.

Laatutakuu!

nopeustakuu

Nopeustakuu

Takaamme palvelun toimituksen viikon sisällä, useimmiten myös pääsemme paikalle aiemmin

Tehokkuustakuu

Laskutamme työmme tuntityönä, emme siis kiirehdi ja hosu vaan teemme työmme tehokkaasti ja pieteetillä, meille on kunniakysymys että jälki on priimaa

aikataulutakuu

Aikataulutakuu

Tulemme paikalle sovittuna aikana ja teemme työn aikataulussa, voit olla huoletta

kielitaitotakuu

Kielitaitotakuu

Puhumme kaikki suomea, viroa ja englantia! Kielitaitoiset siivoojat ymmärtävät myös yksityiskohdat

reippaustakuu

Reippaustakuu

Tyytyväiset työntekijät myös näkyvät. Pidämme huolta omistamme ja reippaat tytöt tuovat työmaallesi myös piristävää tekemisen meininkiä. Työntekijöidemme vaihtuvuus on alan pienin. Meillä näet tuttuja naamoja.

sydamella

Sydämellä

Koska teemme työtämme suurella sydämellä, asiakkaamme myös pysyvät meillä ja laajennamme toimintaamme.

Rahat takaisin -takuu takaisin -takuu

RAHAT TAKAISIN -takuu

Jos työmme ei vastaa odotuksiasi, saat rahasi takaisin tai siivoamme uudelleen maksutta!

Ota yhteyttä!

Raksatytot-Lille

Soita 050 3202202

tai lähetä sähköpostia:
lille@raksatytot.fi

Lille

Jokaisella työntekijällämme on:

  • Riittävä työkokemus
  • Kielitaito: Suomi, Viro, Englanti
  • Valttikortti
  • Työturvallisuuskortti
  • Ja tietenkin reipas ote työhön suurella sydämellä!

Pidämme työntekijöistämme hyvää huolta!

5-tahtea

"Työt ovat hoituneet kohteillamme hyvällä otteella sekä ammattitaidolla. Olemme pystyneet tarjoamaan näin ollen asiakkaillemme hyvän ja viimeistellyn tuotteen heti valmiina käyttöön"

-Sami Sjöroos, Vastaava työnjohtaja